Суспільство

Дороги держзначення у Житомирській області вночі та вранці розчищали від снігу та обробляли реагентами

3 January 2024, 12:31

Третього січня проїзд дорогами державного значення Житомирщини забезпечено. Вночі та вранці на автошляхах області розчищали від снігу та обробляли реагентами проїзну частину 22 одиниці спецтехніки та 29 працівників.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Тривають роботи з забезпечення руху автотранспорту. Зокрема, від снігу очищаються смуги розвороту, заїзні кишені, прибираються майданчики для відпочинку та автопавільйони, проводиться водовідведення. Сьогодні температура повітря на Житомирщині вдень -2, місцями спостерігається дрібний сніг. Покриття доріг мокре. А вже 4-5 січня потепліє, повітря прогріється до +6. Можливий дощ і хмарність. Водіям варто бути особливо уважними: контролювати швидкість авто та дотримуватися правил дорожнього руху», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч із 2 на 3 січня та зранку на дорогах Житомира використали 84 тонни піскосуміші, працювало 6 піскорозкидачів.

Як повідомляв Житомир.info, 30 листопада 2023 року дорожники працювали цілодобово: розчищали та обробляли дороги державного значення через снігопад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дороги держзначення реагент розчищення сніг траса шлях дорожник 
Матеріали по темі