Суспільство

У Житомирській області цілодобово обробляють та розчищають дороги держзначення: працює 70 одиниць техніки

1 December 2023, 10:39

Дорожня техніка працює в цілодобовому режимі.

Про це 1 грудня повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Минулої ночі по області спостерігались опади у вигляді снігу. Упродовж доби працювало більш як 70 одиниць техніки та 76 працівників підрядних організацій: обробляли шляхи державного значення реагентами та прибирали сніг. Було використано 1256 тонн протиожеледних матеріалів. Сьогодні вранці, 1 грудня, проїзд мережею доріг забезпечено, триває боротьба з наслідками негоди. За повідомленнями синоптиків, сьогодні вдень температура повітря буде близько 0 градусів, а ввечері знову засніжить при -2 за Цельсієм. Водії, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху: слідкуйте за безпечною дистанцією, відмовтеся від ризикованих маневрів, надавайте перевагу в русі снігоприбиральній техніці, керуйте уважно та обережно», - йдеться в повідомленні.


Дорожники наголошують, що несприятливі погодні умови можна перечекати у місцях відстою для транспортних засобів, їх позначено на карті за посиланням: http://surl.li/nkrbj.

Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Нагадаємо, 28 листопада дорожники звітували про те, що у Житомирській області спецтехніка всю ніч обробляла дороги держзначення протиожеледними (ПОМ) матеріалами та розчищала проїзд. Працювало 52 комбіновані спецмашини, бульдозер та 23 навантажувачі, було задіяно 96 працівників дорожніх організацій.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 21 листопада 2023 року на дорогах держзначення Житомирської області працювали 6 одиниць дорожньої техніки та 11 дорожників, які обробляли покриття реагентами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога автошлях авто прибирання сніг реагент ПОМ спецтехніка  
Матеріали по темі