Суспільство

Дороги держзначення у Житомирській області минулої доби розчищали від снігу майже 70 дорожників та понад 50 одиниць техніки

8 January 2024, 11:50

Проїзд дорогами держзначення Житомирщини 8 січня - без ускладнень. Упродовж минулої доби з наслідками негоди боролись 36 дорожників та 33 одиниці спецтехніки. Ще 24 механізми та 30 робітників працювали у черговому режимі.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області у facebook.

«Проїзд дорогами забезпечено.Втім дорожники продовжують очищати дороги та узбіччя від снігу, а також розвороти, автобусні зупинки, пішохідні переходи. Станом на ранок, 8 січня, у Житомирській області без опадів, температура -13 за Цельсієм. Синоптики найближчими днями прогнозують морозну погоду, без опадів. Просимо водіїв бути пильними під час руху, дотримуватися дозволеної швидкості та безпечної дистанції, надавати перевагу в русі снігоприбиральній техніці», - йдеться в повідомленні.

В Агентстві відновлення працює цілодобова гаряча лінія, де можна отримати інформацію про стан проїзду автомобільними дорогами державного значення: +38 067 400 60 80.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій звертайтесь за номерами: 101, 102 та 103

Нагадаємо, вночі та вранці 3 січня на автошляхах області розчищали від снігу та обробляли реагентами проїзну частину 22 одиниці спецтехніки та 29 працівників.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч із 2 на 3 січня 2023 року на дорогах Житомира використали 84 тонни піскосуміші, працювали 6 піскорозкидачів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога автошлях авто прибирання сніг реагент дорожник держзначення спецтехніка  
Матеріали по темі