Місто

Скутий кригою Тетерів в районі житомирського гідропарку: зимове рибальство та прогулянки по льоду

22 January 2024, 16:55

В обідню пору 22 січня в житомирському гідропарку було сонячно, сніжно та майже безлюдно. Тут можна побачити лише кількох перехожих, які кудись поспішають, та поодиноко рибалок, які вже виловили свою «здобич» і обнадійливо сподіваються спіймати ще, доки дозволяє погода. Адже протягом робочого тижня лише в понеділок синоптики не прогнозували опадів, на відміну від решти днів, коли буде мокрий сніг, дощ та плюсова температура. Тож охочі із задоволенням поспішали насолодитися можливістю такої сприятливої погоди для відвідування гідропарку та Тетерева.

Нагадаємо, вночі 13 січня на території області випало багато снігу, тож у житомирському гідропарку було людно: родини з дітьми приїжджали туди, щоб разом провести цей по-справжньому зимовий день та намилуватися красою природи. У засніженому гідропарку було дуже багато дітей - вони разом із близькими грали у зимові ігри та каталися на санчатах.

Як повідомляв Житомир.info, у перший день зими 2023 року випав сніг, тож журналісти Житомир.info відвідати гідропарк – одне з улюблених місць житомирян для відпочинку та фотосесій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк сніг зима погода Тетерів річка рибалка 
Матеріали по темі