Місто

Вчергове за тиждень зранку всі ліцеї Житомира «замінували»: повідомлення продовжують надходити на електронну пошту закладів

1 February 2024, 10:18

Зранку 1 лютого в Житомирі знову замінували кілька ліцеїв у місті.

Про це Житомир.info повідомив читач.

«Вранці житомирські ліцеї №25 та №33 замінували. Кажуть, що такі повідомлення перевіряють в усіх ліцеях», - написав він.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області Житомир.info підтвердили повідомлення про замінування усіх ліцеїв міста та проінформували, що правоохоронці вже працюють на місці.

«О 08:02 звернувся директор ліцею № 12 про те, що на електронну пошту надійшло повідомлення про замінування усіх ліцеїв міста. На місці працюють поліцейські. Перевіряють за алгоритмом», - зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, 31 січня з початку тижня житомирські навчальні заклади близько 9 ранку вже вдруге «мінували», правоохоронці працювали за алгоритмом.

«Цього ж дня о 14.50 було завершено обстеження 49 навчальних закладів та прилеглих територій, будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Рух транспорту не перекривався. Було задіяно 20 працівників поліції. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення, передбачена ч. 2 ст. 259 КК України», - коментувала Житомир.info Вікторія Дубовик.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 29 січня 2024 року користувачі соцмереж повідомляли, що у Житомирі замінували ліцей №28, а у поліції інформували, що перевірка подібного повідомлення про наявність вибухонебезпечних предметів проводилася у всіх ліцеях. Крім того, цього ж дня в обідню пору стало відомо про «замінування» інших навчальних та медичних закладів обласного центру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка школа ліцей поліція Дубовик 
Матеріали по темі