Суспільство

Житомирська спортсменка здобула перші місця на чемпіонаті України з велосипедного спорту

6 February 2024, 11:27

На чемпіонаті України з велосипедного спорту Анастасія Фурник здобула сім перемог та 6 разів отримала титул срібної призерки чемпіонату України серед дівчат.

Про це 6 лютого повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«З 1 по 5 лютого львівський велотрек зустрічав поціновувачів двоколісного для участі у чемпіонаті України з велосипедного спорту з багатоденної гонки - темп, гітовий спринт серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат», - йдеться у повідомленні.

Велозаїзд для спортсменки Житомирщини увінчався успіхом. Анастасія Фурник проїхала 13 етапів, з яких 7 разів піднялась на п'єдестал перемоги та 6 разів здобула титул срібної призерки чемпіонату України серед дівчат.

Вихованка Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності змагалася у багатоденній гонці групах спринту 2 м та темпу 1 м.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 8 серпня 2023 року підбили підсумки Відкритого чемпіонату України в парній гонці та гонці критеріум 1 тур, всеукраїнських змагань в груповій гонці (юнаки, дівчата, молодші юнаки, молодші дівчата) IV ранг з велосипедного спорту на шосе. В парній гонці чемпіонату України з велосипедного спорту на шосе Анастасія Фурник здобула перше місце.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання велоспорт чемпіонат України чемпіонат Фурник велосипед 
Матеріали по темі