Суспільство

Рятувальники відбуксирували «швидку», яка їхала на виклик до пацієнта у селі Житомирської області

8 February 2024, 12:30

У селі Йосипівка Коростенського району рятувальники допомагали відбуксирувати «швидку», яка їхала на виклик до пацієнта.

Про це 8 лютого повідомила пресслужба Головного управління ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні о 1:02 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога рятувальників у відбуксируванні автомобіля швидкої допомоги, який застряг на бездоріжжі. Пригода трапилася у с. Йосипівка Чоповицької територіальної громади Коростенського району», - йдеться у повідомленні.

На місці з’ясувалося, що медики їхали на виклик до хворого та біля його будинку машина з'їхала з асфальтованої дороги і застрягла у багнюці. Бійці ДСНС за допомогою троса та пожежного автомобіля відбуксирували автівку на рівну частину дороги, а потім допомогли винести хворого з будинку і транспортувати його до автомобіля швидкої.

Також вчора рятувальники прибрали дерево, яке через сильний вітер впало на автодорогу у с. Гришківці Бердичівського району та перекрило рух транспортним засобам.

Нагадаємо, за добу 5 лютого житомирські рятувальники прибрали 5 повалених дерев, відкачали воду з будинків та врятували замкнених у квартирі людей.

Як повідомляв Житомир.info, 23 січня 2024 року на півночі Житомирської області рятувальники дістали з кювету «швидку» та несли хвору жінку пів кілометра на ношах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник буксир швидка пацієнт дерево негода 
Матеріали по темі