Події

Житомирянина, кінцівку якого пес приніс до гаражного кооперативу, вбили на початку січня, він був військовим, - поліція

8 February 2024, 17:31

Вбитий чоловік кінцівку якого собака приніс до гаражного кооперативу на початку лютого, був військовим, він приїхав до Житомира у відпустку.

Про це журналістам розповіли 8 лютого на брифінгу в обласній поліції.

«Вбивство було на початку січня. Чоловік був військовослужбовцем, він приїхав до Житомира у відпустку, родина була впевнена, що він повернувся в зону бойових дій. Вбивство сталося на квартирі у товариша, де виникла сварка, чоловіка сильно побили і ножем нанесли удар в сону артерію на шиї. Потім вбивця спустив кров, за допомоги сокири, ножа і ножівки розпиляв тіло», - передає журналістка Житомир.info з брифінгу.

Вбивця – військовослужбовець, який самовільно залишив частину, зараз він під вартою, у скоєному зізнався.

Детальніше дивіться у сюжеті

«Аналітикам відділу кримінального аналізу по частинах тіла вдалось ідентифікувати особу потерпілого. Ним виявився 32-річний житомирянин. Водночас криміналісти використовували генетичний аналізатор «ANDE 6C». Оперативникам спільно з кінологами вдалося розшукати рештки тіла. Деякі відокремлені рештки тіла знаходились у річці поруч з житловими будинками, тому до слідчих дій були залучені водолази. Оперативники Управління карного розшуку поліції області здійснили ряд заходів та встановили особу, причетну до вбивства – 37-річного жителя обласного центру. Поліцейські попередньо з’ясували, що на початку січня вони разом розпивали алкогольні напої у квартирі підозрюваного. Відтак на ґрунті конфлікту останній спричинив тілесні ушкодження потерпілому. Пізніше він схопив кухонний ніж та наніс йому декілька ударів в область шиї. Аби приховати вбивство, у ванній кімнаті своєї квартири, за допомогою сокири, пилки та ножа він розчленував тіло знайомого. Пізніше фрагменти тіла, одяг свій та вбитого викинув вздовж річки неподалік будинку. А власне помешкання відмив від слідів крові. 6 лютого слідчі слідчого управління поліції області затримали 37-річного житомирянина. Того ж дня у його помешканні поліцейські провели обшук, де й виявили сліди крові та знаряддя злочину», - йдеться у повідомленні пресслужби поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі поліція з 3 лютого 2024 року зʼясовувала походження людської кінцівки, виявленої на території гаражного кооперативу: частину людської ноги вночі на територію приніс собака. 5 лютого з’явилася інформація, що особу загиблого встановлено – це 32-річний житомирянин, рештки тіла також знайдено і відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство поліція кінцівка нога  
Матеріали по темі