Місто

Комунальники з ночі почали розчищати Житомир від снігу

9 February 2024, 08:36

У нічну зміну в місті працювало 6 піскорозкидачів та 2 навантажувачі.

Про це вранці 9 лютого повідомила Житомирська міська рада.

«Чистяться і просипаються дороги та шляхопроводи. Відпрацьовуються і тротуари. Техніка продовжує свою роботу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що комунальники використали 162 тонни піскосуміші.

Ввечері 8 лютого Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області попередила, що на область насувається негода.

«Вночі та вдень 9 лютого очікується значний мокрий сніг, на дорогах можлива ожеледиця. Житомирський обласний центр з гідрометеорології попереджає про І рівень небезпечності – жовтий. Зокрема найближчої ночі у південній частині Житомирської області та місті Житомир значний мокрий сніг. Протягом доби на дорогах області ожеледиця, можливе налипання мокрого снігу. Температура протягом доби коливатиметься від -2 до +3. Для мобільного реагування на зміни погоди дорожники працюють в черговому режимі», - зазначалося у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у середині січня 2024 року для розчищення Житомира від снігу цілодобово працювали 5-6 машин КП «Управління автомобільних шляхів» та залучали найману техніку підрядної організації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зима сніг  
Матеріали по темі