Суспільство

За добу у Житомирській області рятувальники відкачали понад 500 кубометрів води з подвір’я та підвалів будинків

16 February 2024, 12:37

Упродовж доби рятувальники відкачали воду з прилеглих територій двох приватних домоволодінь.

Про це 16 лютого інформує Головне управління ДСНС України у Житомирській області.

«15 лютого о 10:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у відкачуванні води з підвальних приміщень житлових будинків в м. Коростень. Вже на місці події бійці ДСНС встановили, що водою було затоплено прибудинкову територію одної із приватних осель. За допомогою прокладеної рукавної лінії та пожежного автомобіля рятувальники відкачали близько 90 куб. м води», - йдеться в повідомленні.

Цієї ж доби рятувальники такі роботи проводили на подвір’ї приватного житлового будинку в с. Кішин Олевської територіальної громади Коростенського району. Там, як з’ясувалося, крім прилеглої до оселі території, вода почала вже просочуватися і в середину приміщення. Використовуючи мотопомпу, рятувальники близько 8 годин працювали над ліквідацією надзвичайної події. У результаті було відкачано близько 430 куб. м води.

Нагадаємо, упродовж доби 5 лютого надзвичайники відкачували воду, прибирали 5 повалених дерев, рятували людей – 9 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт упродовж доби. Також цього дня у Романові бійці ДСНС врятували чоловіка з глибокого колодязя.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2024 року під час гасіння пожежі в с. Корчмище Житомирського району рятувальники виявили тіло 63-річної жінки. Того ж дня у с. Селець Коростенського району вогнеборці ліквідували пожежу у дерев’яному приватному будинку. На момент прибуття бійців ДСНС сусіди винесли з будинку тіло 61-річного власника без ознак життя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник вода помпа Коростень допомога Кішин  
Матеріали по темі