Суспільство

Рятувальники відбуксирували «швидку» з хворою людиною, яка застрягла на ґрунтовій дорозі у селі Житомирської області

17 February 2024, 13:17

Вночі у с. Кропивня Брониківської громади рятувальники допомагали відбуксирувати автомобіль швидкої допомоги з хворою людиною, який застряг на ґрунтовій дорозі.

Про це 17 лютого повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні о 1:44 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога рятувальників у відбуксируванні автомобіля швидкої допомоги з хворою людиною, який застряг на ґрунтовій дорозі. Пригода трапилася у с. Кропивня Брониківської територіальної громади Звягельського району», - йдеться у повідомленні.

Бійці ДСНС за допомогою троса та пожежного автомобіля відбуксирували автівку на асфальтовану дорогу. Після чого медики змогли продовжити свій рух далі та доправити хворого до лікувального закладу.

Також вчора рятувальники відкачували воду з приватного домогосподарства в м. Малин Коростенського району. Там ґрунтові води затопили подвір’я та присадибну ділянку приватного домоволодіння. За допомогою мотопомпи рятувальники відкачали з обійстя біля 180 куб. м води.

Нагадаємо, 15 лютого у Житомирській області рятувальники відкачали понад 500 кубометрів води з подвір’я та підвалів будинків.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого 2024 року фахівці ДСНС два рази надавали допомогу медикам, спецавтомобілі яких застрягли на бездоріжжі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник буксир швидка пацієнт вода затоплення 
Матеріали по темі