Події

У місті Житомирської області затримали чоловіка, який вдарив кухонним ножем у живіт гостя своєї знайомої

29 February 2024, 09:46

Поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у травмуванні жителя м. Малина.

Про це 29 лютого повідомила пресслужба Коростенського районного управління поліції.

«Увечері 27 лютого до поліції надійшло повідомлення про поранення 33-річного містянина. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Малин) Коростенського райуправління. Правоохоронці з’ясували, що чоловік гостював у своєї 38-річної знайомої. Згодом до будинку прийшов колишній співмешканець господині, 39-річний місцевий житель. Відтак між чоловіками виник конфлікт. Старший взяв до рук кухонний ніж та вдарив гостя у живіт. Рятуючись від розлюченого нападника, чоловік розбив вікно та вистрибнув», - йдеться у повідомленні.

Постраждалого ушпиталили до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Поліцейські затримали причетного в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік у скоєному зізнався і пояснив свої дії ревнощами.

28 лютого слідчі відділення поліції, за погодженням з окружною прокуратурою, повідомили фігурантові про підозру у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Відповідно до санкції статті за подібні дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 26 січня пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області повідомила про те, що жительці Звягельського району, яка нанесла два ножові поранення своєму співмешканцю, суд призначив два роки іспитового терміну.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня 2023 року у Чижівській громаді Звягельського району 44-річна жінка нанесла ножові поранення співмешканцю. Чоловіка прооперували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція конфлікт травмування ніж Малин реанімація лікарня ножове поранення 
Матеріали по темі