Події

У громаді Житомирської області жінка вдарила кухонним ножем співмешканця: чоловіка прооперували

23 October 2023, 18:48

У Чижівській громаді 44-річна жінка нанесла ножові поранення співмешканцю. Чоловіка прооперували.

Про це 23 жовтня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«22 жовтня близько 17:00 до поліції звернулася жителька Чижівської громади, яка виявила свого сина пораненим. Відтак на місці події працювала слідчо-оперативна група Звягельського районного відділу поліції. 34-річного чоловіка було ушпиталено до місцевої лікарні. Медики діагностували у нього ножове поранення та прооперували», - йдеться у повідомленні.

Оперативники кримінальної поліції встановили, що тілесні ушкодження пораненому завдала його співмешканка - 44-річна жителька громади. Попередньо, у ході сварки вона вдарила цивільного чоловіка кухонним ножем.

Слідчі Звягельського відділу поліції затримали жінку в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Одночасно вирішується питання щодо повідомлення жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання їй запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво здійснює Звягельська окружна прокуратура.

За вчинення подібного злочину законодавством визначено покарання у вигляді позбавленням волі від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 19 жовтня чоловік повідомив поліції що знайшов сусіда без ознак життя на подвір’ї свого дачного будинку у Високівській громаді. Було встановлено, що 55-річного чоловіка зарізав його племінник.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 9 жовтня 2023 року на околиці Житомира чоловік з ножем та сокирою намагався вбити свого знайомого просто посеред вулиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ніж поранення напад ножове поранення 
Матеріали по темі