Події

Наніс численні удари поліном по голові своїй матері: суд призначив жителю Житомирської області 200 годин громадських робіт

14 March 2024, 11:17

Під час конфлікту житель Овруча побив свою матір поліном.

Вирок Червоноармійського районного суду Житомирської області від 11 березня 2024 року оприлюднений у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як зазначається у вироці, уродженець м. Овруч 17 лютого перебував у нетверезому стані та спричинив конфлікт з матір’ю. В ході конфлікту обвинувачений взяв до рук поліно, яке знаходилося біля плити, та наніс два удари в область голови ззаду. Після чого жінка впала на диван, а чоловік наніс ще не менше трьох ударів поліном в область голови, обличчя та рук, якими потерпіла затулялася від ударів.

В результаті завданих ударів у жінки виявлено закриту черепно-мозкову травму, масивні синці на обличчі та руках, струс головного мозку, які відносяться до легких тілесних ушкоджень з короткочасним розладом здоров’я.

Обвинувачений свою провину визнав

Скриншот з вироку

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження) та призначити йому покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Вирок може бути оскаржений протягом тридцяти днів та набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після прийняття рішення судом апеляційної інстанції.

Нагадаємо, 7 березня пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області повідомила про те, що жителю Звягельського району, який гантелею наніс численні удари по голові своєму брату, призначили 5,6 років тюрми.

Як повідомляв Житомир.info, 5 березня 2024 року пресслужба Житомирської обласної прокуратури повідомила про те, що у Звягельському районі місцевого жителя засудили до 11 років позбавлення волі за смертельне побиття сусіда у квітні минулого року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок побиття насильство мати поліно 
Матеріали по темі