Місто

У Житомирі хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих добровольців

14 March 2024, 11:49

У Житомирі вшанували військових, які добровільно стали на захист Батьківщини.

Про це 14 березня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Сьогодні в Україні вшановують добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну», - йдеться у повідомленні.

У цей день житомиряни прийшли до пам’ятного знаку «Захисникам України у війні з російським агресором», аби вшанувати тих, хто віддав своє життя за Україну.

«Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини. Вони ризикували та ризикують життям заради нас. Чимало з них уже віддали свої життя. Шана і памʼять – це найменше, чим можемо їм віддячити!», - говорить секретар міської ради Віктор Клімінський.

Містяни хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників України та поклали квіти до підніжжя пам'ятника

Як повідомляв Житомир.info, 14 березня 2024 року у Житомирі вшанували пам’ять полеглих добровольців, котрі від 2014 року стали на захист України. Біля пам’ятного знаку «Захисникам України у війні з російським агресором», з квітами та лампадками у руках, зібралося близько півсотні людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вшанування доброволець військовий військовослужбовець захисник війна Клімінський 
Матеріали по темі