Суспільство

На підтримку ЗСУ: шахраї надалі виманюють кошти від імені начальника Житомирської РВА, Тарасюк закликає перевіряти інформацію

15 March 2024, 12:40

Шахраї продовжують виманювати кошти від імені начальника Житомирської РВА нібито на підтримку ЗСУ.

Про це 14 березня повідомив начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк.

«Увага! Шановні жителі Житомирського району, підприємці, керівники установ та організацій! Житомирська районна військова адміністрація продовжує отримувати повідомлення про те, що нібито від мого імені як начальника Житомирської РВА через ватсап, вайбер, месенджер надходять листи, повідомлення з проханням перерахувати кошти "на підтримку ЗСУ". Наголошую, що жоден із посадових осіб Житомирської РВА, в тому числі і я, НЕ зверталися і НЕ звертаються до жителів району, керівників установ та організацій з метою збору коштів», - написав він.

Також Тарасюк закликав бути уважними та перевіряти інформацію, перш ніж перераховувати кошти!

«Гаряча лінія» начальника Житомирської РВА - 0412 42 47 03.

«Кожним подібним випадком шахрайства займаються правоохоронні органи. Тому просимо вас у разі наявності інформації або отримання звернення невстановлених осіб, що видають себе за посадовців Житомирської РВА, невідкладно повідомляти про такі дії правоохоронні органи!», - додав Юрій Тарасюк.

Нагадаємо, наприкінці січня 2024 року підприємцям та установам області продовжували надходити листи нібито від начальника Житомирської районної військової адміністрації з вимогою перерахувати гроші на допомогу Збройним Силам України. Однак у приймальній Тарасюка запевняли, що нічого подібного не надсилають та не збираються. Того ж дня, 26 січня, Житомирська районна військова адміністрація розмістила допис , де закликала усіх перевіряти подібну інформацію, а про такі листи повідомляти правоохоронців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай РВА Тарасюк шахрайство лист ЗСУ 
Матеріали по темі