Місто

У Житомирі перевіряють одразу два повідомлення про замінування торговельного центру: людей евакуювали, всі служби на місці

25 March 2024, 16:23

Новий робочий тиждень знову розпочався із «замінування» торговельного центру «Глобал». Наразі відвідувачів евакуювали, поліція на місці.

Про це 25 березня Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області підтвердили цю інформацію.

«25 березня правоохоронці отримали два повідомлення про замінування торговельного центру «Глобал»: перше о 15:09, наступне – о 15:55. Обидва надійшли від колцентру СБУ. Наразі на місці події працюють усі відповідні служби», - зазначила у коментарі Житомир.info Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, 22 березня о 12:10 до поліції надійшло повідомлення від колцентру СБУ про замінування ТРЦ «Глобал», а ввечері 21 березня у «Глобалі» також шукали вибухівку. Правоохоронці евакуювали близько 1500 осіб. Будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявили.

Як повідомляв Житомир.info, 20 березня 2024 року ввечері у Житомирі правоохоронці перевіряли повідомлення про замінування ТЦ «Глобал». О 18.30 цього ж дня було завершено обстеження ТРЦ «Глобал», розташованого по вул. Київській, 77, м. Житомир та прилеглої до нього території. Будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Було евакуйовано 500 осіб. Рух транспорту не перекривався. До проведених заходів було залучено 15 працівників поліції. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення, передбачена ч. 2 ст. 259 КК України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування Глобал поліція вибухотехнік Дубовик 
Матеріали по темі