Суспільство

Патрульні розпочали комісійний огляд доріг та залізничних переїздів у Житомирській області

1 April 2024, 14:31

На Житомирщині інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали щорічний весняний огляд вулично-шляхової мережі.

Про це 1 квітня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали щорічний весняний огляд вулично-шляхової мережі. Патрульні перевіряють автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди Житомирщини з метою визначення їх стану після закінчення зимового періоду. Також фіксують: стан узбіч, смуги відведення придорожніх територій, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення», - йдеться у повідомленні.

Під час обстеження поліцейські приділяють особливу увагу організації роботи щодо приведення вулично-шляхової мережі в безпечний для руху стан, а саме:

  • ліквідації ямковості;
  • осідань;
  • забезпеченню видимості технічних засобів організації дорожнього руху;
  • облаштуванню місць концентрації дорожньо-транспортних пригод;
  • забезпеченню нормативного освітлення наземних пішохідних переходів;
  • облаштуванню технічними засобами регулювання дорожнього руху.

Виявлені під час комісійного огляду недоліки та визначені рекомендації інспектори зазначатимуть в актах огляду, які передадуть до обслуговуючих організацій для подальшого їх реагування та усунення.

Нагадаємо, у Житомирській області з 16 жовтня розпочався черговий етап проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів, який тривав до 24 листопада. За три тижні патрульні склали близько 65 протоколів та 70 приписів, а загалом видали майже 100 вимог та понад 70 протоколів. До адміністративної відповідальності притягнули 78 осіб.

Як повідомляв Житомир.info, 27 березня 2023 року житомирські патрульні також проводили весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі та залізничних переїздів. Правоохоронці видали 69 приписів та склали 60 протоколів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція комісійний огляд дорога вулиця яма 
Матеріали по темі