Суспільство

Під час комендантської години патрульні виявили водія без прав, а на блокпосту у Житомирі - водійку

9 April 2024, 17:51

Під час комендантської години патрульні виявили водія з фальшивими правами, а на блокпості – водійку.

Про це 9 квітня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні, під час дії комендантської години, патрульні зупинили авто Opel, водій якого надав для перевірки посвідчення водія, яке мало візуальні ознаки підробки. Учора, на одному із блокпостів міста, інспектори зупинили автівку Audi. Водійка надала інспекторам необхідні документи, під час перевірки яких з'ясувалося, що у базі МВС посвідчення водія з такими серією та номером зареєстровано за іншою особою», - йдеться у повідомленні.

Нещодавно, на автодорозі М-06 Київ — Чоп, за порушення ПДР поліцейські зупинили транспортний засіб Renault з причепом, під час перевірки причепа ГКБ, патрульні виявили, що на рамі відсутній VIN-код, а дублююча табличка закріплена кустарним способом.

Для зʼясування всіх обставин інспектори викликали на місця подій слідчо-оперативні групи.

Нагадаємо, 20 березня у Любарській громаді нетверезий водій без права керування запропонував правоохоронцям понад 10 тис. грн відкупного.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня 2024 року патрульні зупинили водія у стані сп'яніння втретє за рік. Як виявилося, водій вже позбавлений права керування транспортними засобами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція права документ водій причеп 
Матеріали по темі