Економіка

Платитимуть до 15 200 грн – у 10 громадах Житомирської області потрібні електромонтери

12 April 2024, 12:16

Громади Житомирщини кличуть на роботу електромонтерів, яким платитимуть до 15 200 грн.

Про це 11 квітня повідомляє Житомирський обласний центр зайнятості.

«33 робочих місця пропонують комунальні та виробничі підприємства, ОСББ, лікарні, хлібозавод, філії Укрзалізниці та інші», - зазначають у центрі зайнятості.

  • Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування забезпечує безперебійну роботу пристроїв та електроустаткування, перевіряє та ремонтує електрообладнання і устаткування виробництва, виконує монтажні роботи, розбирає та замінює пошкоджені деталі.
  • Електромеханік убезпечує безаварійну та надійну роботу пристроїв і обладнання, що обслуговується, правильну їх експлуатацію, своєчасний якісний ремонт і модернізацію, відповідно до інструкцій з технічного обслуговування, затверджених креслень та схем, діючих технічних умов і норм. Вивчає умови роботи пристроїв, виявляє причини передчасного спрацювання, вживає заходів щодо їх запобігання та усунення. Інструктує працівників, що користуються цими пристроями, з правил їх експлуатації.
  • Електромонтер з ремонту та монтажу кабельних ліній робить монтаж, демонтаж, поточний ремонт, технічне обслуговування кабельних ліній та електроустаткування.
  • Електромонтер з обслуговування підстанції виконує огляд та ремонт електротехнічного обладнання, виконує оперативне обслуговування обладнання електропідстанцій.
  • Електромонтер контактної мережі виготовляє троси середніх анкетувань;перевіряє, підтягує та фарбує бандажі; перевіряє габаритні ворота; перемикає роз'єднувачі контактної мережі в межах дистанції (дільниці), яка обслуговується; встановлює та замінює збірні опори, гнучкі поперечки, ригелі, консолі, кронштейни, фіксатори.

Ознайомитися з усіма актуальними на Житомирщині пропозиціями роботи можна на нашому сайті ➡️ https://cutt.ly/4Dz4cVI або Єдиному порталі вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua, а також у чат-боті Державної служби зайнятості у Viber «Вакансії ДСЗ»: https://is.gd/ZHNLSp

Оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю можна завдяки чат-боту @DCZWorkNowBbot.

Актуальні вакансії з усієї України на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості»: https://t.me/worknowdcz.

Нагадаємо, 28 березня у Житомирській обласній службі зайнятості розповіли про те, що у їхній базі є 461 вакансія із зарплатою понад 12 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області представники ТЦК займаються рекрутингом: скільки та які вакансії є в ЗСУ дивіться в сюжеті від 26 березня 2024 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робота електромонтер центр зайнятості зарплата ЦЗ вакансія  
Матеріали по темі