Місто

Поліцейські знайшли чоловіка, який намагався вкрасти 2 туї біля житомирської кав’ярні

12 April 2024, 15:58

У Житомирі поліцейські розшукали причетного до крадіжки двох дерев біля кав’ярні.

Про це 12 квітня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Днями до Житомирського районного управління поліції звернулася 34-річна містянка з повідомленням про крадіжку декоративних туй. Деревця прикрашали територію, прилеглу до закладу харчування на вул. Київській. Оперативники встановили особу причетного. Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини кримінального правопорушення та встановлюють свідків події», - йдеться в повідомленні.

На записах камер відеонагляду біля закладу було зафіксовано, як увечері невідомий чоловік забирає два деревця та іде з ними. Ці маніпуляції помітили небайдужі перехожі, які проходили повз. Вони примусили чоловіка повернути дерева на місце.

Відео про подію набуло поширення у соцмережах.

Діяння фігуранта поліцейські кваліфікували за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Оперативники Житомирського райуправління поліції встановили, що до діяння причетний 45-річний містянин та розшукали його. Чоловік визнав свою провину в учиненому. Нині мотиви його дій встановлює слідство.

«Також правоохоронці розшукують свідків цієї крадіжки. Якщо ви впізнали себе на зображенні чи маєте інформацію щодо цих громадян, зателефонуйте за номером (096) 263-64-30 чи зверніться до Житомирського районного управління поліції за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17. Інформація, якою володіють свідки, є важливою для слідства», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, уночі 8 квітня біля житомирської кав’ярні, яка розташована поруч скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської, невідомий чоловік намагався викрасти 2 туї. Його зупинила дівчина, яка проходила повз закладу разом із чоловіком. Власники кав’ярні повідомили, що хочуть віддячити небайдужій жінці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка туя кав'ярня поліція кафе крадій  
Матеріали по темі