Місто

Біля житомирської кав’ярні дівчина «відбила» у крадія дві туї, власники закладу хочуть їй віддячити

10 April 2024, 13:32

Уночі 8 квітня біля житомирської кав’ярні, яка розташована поруч скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської, невідомий чоловік намагався викрасти 2 туї. Його зупинила дівчина, яка проходила повз закладу разом із чоловіком. Тепер жінку розшукують власники кав’ярні, щоб передати винагороду.

Відео з подією опублікували у соцмережах кав’ярні 9 квітня. Воно набрало десятки тисяч перегляд та сотні коментарів.

«Подія сталася уночі 8 квітня, близько 23.00 години, на відео неправильно налаштований час. Ми це все побачили, коли наш працівник прийшов на роботу і зрозумів, що щось відбувалося, бо була розкидана земля і були похилені туї і співвласниця вже на відео з камер побачила, що сталося. Ми побачили цю історію. З туями все гаразд, ми не будемо їх звідти забирати, тому що вони у нас там ростуть 3 роки, просто там поруч була реконструкція скверу і ми їх лише тиждень тому висадили назад. Тож вони ще не укорінилися і їх було дуже легко, виходить, витягнути. Однак цей чоловік навіть не пробував інші витягувати. Бо інші більші, мабуть, тяжчі, то він забирав 2 найменші. Цього чоловіка ми не знаємо. Зараз ми розшукуємо дівчину, яка захистила наші дерева, ми поширили інформацію про це у соцмережах. Як мінімум, її очікує шампанське, солодкий презент та абонемент на каву», - розповіла у коментарі Житомир.info співвласниця кав’ярні Тетяна.

Нагадаємо, у центрі Житомира у ніч з 15 на 16 грудня невідомий вкрав новорічні прикраси з тераси кафе-кондитерської, яке розташоване на майдані Перемоги.

Як повідомляв Житомир.info, новорічну гірлянду, яку 8 грудня 2023 року вкрали із живої ялинки на вулиці Східній у Житомирі, повернули на місце.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туя крадіжка кафе винагорода кав'ярня крадій Київська  
Матеріали по темі