Місто

Під час відпочинку чоловік впав з 20-метрової скелі у Житомирі – 25-річного постраждалого з численними травмами госпіталізували

15 April 2024, 13:07

У Житомирі рятувальники надали допомогу чоловіку, який впав зі скелі.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«14 квітня о 14:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Житомирі зірвалася зі скелі людина, потрібна допомога у його піднятті. За вказаними координатами оперативно виїхали бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення. На місце події вони з’ясували, що під час відпочинку 25-річний чоловік послизнувся на краю скелі та впав на берег з орієнтовної висоти 20 метрів. Рятувальники спустилися до місця падіння, вдягнули на постраждалого альпіністське спорядження та підняли його на верх», - йдеться в повідомленні.

Також на місце пригоди було викликано фахівців екстреної служби «103», до їх приїзду рятувальники надавали травмованому першу домедичну допомогу. Чоловіка із численними забоями, черепно-мозковою травмою та переломом руки госпіталізували до лікувального закладу.


Нагадаємо, удень 12 січня біля скелі Голова Чацького рятувальники діставали тіло людини, яка, ймовірно, впала звідти і тривалий час лежала між камінням

Як повідомляв Житомир.info, увечері 6 серпня 2023 року в Житомирі послизнувся чоловік та впав зі скелі у прірву, йому надали першу медичну допомогу та госпіталізували до медичного закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: скеля ДСНС рятувальник травма  
Матеріали по темі