Місто

У Житомирі замість гарячої води цілодобово подаватимуть холодну...

28 April 2007, 09:28

Через припинення подачі гарячої води Житомирський водоканал недоотримав за місяць 500 тисяч гривень. Це кошти безпосередньо за гарячу воду та за водовідведення.

Про це повідомляє інформаційна служба радіостанції „Житомирська хвиля”

Нагадаємо, що подача гарячої води припинилася після того, як ДК «Газ України» не став надавати природний газ підприємству «Житомиргаз». Причина – борги житомирян за вже використане паливо. Міська влада інформує, що вона в постійному діалозі з газопостачальним підприємством, за графіком погашає борги. Але гарантії, що «Газ України» піде на зустріч і дасть авансом газ – немає.

Натомість нестачу гарячої води в Житомирі можуть компенсувати холодною водою.

Після травневих свят до деяких житлових будинків Житомира має розпочатися цілодобова подача води. Про це повідомив на засіданні виконкому начальник Житомирського водоканалу Ярослав Мельник. Першим у черзі на отримання цієї послуги стоїть Крошенський масив, за ним йдуть північно-західний і східним мікрорайони міста.

Для цілодобової подачі води до всіх будинків міста потрібно зробити низку заходів – реконструювати насосні станції другого підйому, на що, за підрахунками фахівців, піде  в межах 15-ти мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі