ДОПОМОГА

Гарячі танці "А.Р.М.І.Ї.". ФОТО

25 September 2008, 17:33

"А.Р.М.І.Я." продюсера-монополіста Юрія Нікітіна знову епатує. Щоправда, "армійські будні" ну дуже відрізняються від традиційного сенсу, який можна було б вкласти у це словосполучення.

Так, на зйомках нового кліпу дівчата кувиркалися на рурі та танцювали стрип-денс.

"Чоооорний плащ! Лише свисни - він і з'явиться" 
 От хто у школі на уроки фізкультури ходив! Одразу видно - дитина на канаті без ніг тренувалася

"Ми всі професійно займаємося танцями, але стрип-денс - зовсім інша естетика. Тому ми навмисне взяли сім уроків у стриптизерки", - пояснює солістка і хореограф групи Оксана Задорожня, яка днями вийшла заміж.

 Задорожня заміж вийшла, а тоді до стриптизерки "вчитися жити" пішла
 Стрип-денс - це особлива естетика

За словами новоспеченої дружини, "армійські" баришні на власному прикладі переконалися, що цей танець допомагає кожній жінці відчувати своє тіло і бути бажаною.

 
 У такій позі і заціпило

"Головний сюжет кліпу - це динаміка, танець і секс. Цією піснею ми закликаємо людей бути сильними і завжди йти до своєї мети", - додає інша, руда солістка групи Настя Снадна, яку підозрювали у секс-романі із Кузьмою Скрябіним.

 Аби ваші кучері були пружними і пишними, повисіть годинку на рурі - хай відвиснуть
 
 

Режисером відео на пісню "А.Р.М.И.Я" сверху" став Олександр Філатович. "Тут немає ніякого сюжету, є тільки стиль і танець - дівчата самі так захотіли" - каже він про кліп.

 
 

А от чи роздягнуться армійські дами до кінця, стане зрозуміло лише у середині жовтня, коли відео з'явиться на телеекранах.

Фото джерел ТаблоIDа

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі