Суспільство

При Житомирской мэрии стали готовить себе смену

8 October 2008, 13:08

7 жовтня 2008 року відбулося урочисте відкриття ІХ сесії Муніципальної освітньої програми для молоді “Школи місцевого самоврядування”. Слухачами цього курсу стали 146 молодих людей – студентів навчальних закладів 2-4 рівнів акредитації, про це  повідомила  Житомир.info прес- служба Житомирської міської ради

 

В урочистому відкритті Школи взяли участь заступник міського голови Олег Старинець, керівники управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, представники регіонального проекту розвитку “Срібна вежа”, студенти навчальних закладів міста.

 

За сім років діяльності Школи, до навчання було залучено 2 тис. 186 осіб, сертифікати про успішне закінчення навчання отримало 1 тис. 8 слухачів.

 

Програма “Школа місцевого самоврядування” діє у Житомирі з 2001 року. Ця Програма реалізовується Об’єднанням громадян “Рідне місто” при безпосередній підтримці Житомирської міської ради, зокрема управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

 

Метою програми “Школи місцевого самоврядування” є залучення молоді до процесу прийняття рішень на місцевому рівні. Діяльність школи спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формуванні дієвої молодіжної політики та надання можливості талановитій молоді реалізувати себе, у тому числі і у ролі спеціаліста виконавчих органів.

 

Програма Школи вбирає в себе цикл теоретичних та практичних занять для молодих людей з елементами інформативного обсягу, необхідного для подальшого формування своєї кар’єри в органах державної влади чи підприємстві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі