Суспільство

Многодетная семья из Житомирской области получила ключи от нового дома. ФОТО

10 October 2008, 17:15

9 жовтня у м.Олевськ в рамках реалізації спільного проекту влади та бізнесу "Зігрій любов'ю дитину" відбулось урочисте вручення ключів від житлового будинку сім’ї Стрішенець, у якій виховується 10 дітей.

Голова обласного благодійного фонду "Зігрій любов’ю дитину" Ольга Сердюкова передала ключі від будинку новим господарям, а заступник голови облдержадміністрації Микола Черненко вручив подарунки від обласної адміністрації – паспорт на холодильник батькам та іграшки дітям.

Раніше родина Стрішенець жила у старій хаті, де було лише 2 кімнати та кухня. Тепер Стрішенці - власники будинку, де є всі умови для проживання сім’ї: будинок газифіковано, проведено водопостачання та каналізацію. На території садиби є літня кухня, гараж, хлів, садок та земельна ділянка, про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирської державної обласної адміністрації.

Цього ж дня Микола Черненко взяв участь у відкритті дитячого садочка у с.Тепениця Олевського району. Дитячий заклад на 40 місць відтепер буде розміщено у реконструйованому приміщенні колишньої контори місцевого сільгосппідприємства "Україна". Микола Черненко наголосив, що серед першочергових завдань, поставлених Президентом України – охоплення 75% дітей відповідного віку дошкільною освітою. Цього року в Житомирській області заплановано відкрити 56 дитсадків (у 2007 році було відкрито 42). На сьогодні в області діє 571 дитячий садок, їх відвідує 34,6 тис. дітей (55,3%).  

 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі