Суспільство

Мэр Житомира Вера Шелудченко не пропустила ни одного поединка братьев Кличко. Фото

13 October 2008, 21:34

Родина Житомирського міського голови не пропустила жодного поєдинку Кличків.

 

Міський голова Житомира Віра Шелудченко привітала Віталія Кличка з перемогою в боксерському поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBC, - про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради

 

— Перемоги братів Кличків для мене та моєї родини — завжди свято. Я переконана, що наші важковаговики ще неодноразово порадують українців блискучими перемогами на професійному ринзі, — сказала Віра Шелудченко.

 

Міський голова переконана, що до її вітань приєднуються усі житомиряни, які вболівають та підтримують братів-боксерів на міжнародних аренах.

 

Нагадаємо, Віталій Кличко, маючи перевагу, закінчив бій достроково: після восьмого раунду його суперник Семюел Пітер відмовився виходити на ринг і йому було зараховано технічну поразку.

 

 

В Берлине, Германия, завершился вечер профессионального бокса, в главном событии которого состоялся поединок между чемпионом WBC в супертяжелом весе 28-летним нигерийцем Сэмюэлом Питером и обладателем почетного чемпионского титула по версии этой организации 37-летним украинцем Виталием Кличко.





























Источник: allboxing.ru

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі