Спорт

В спартакиаде " Спорт ради безопастности детей в Інтернете" новоград- волынские школьники стали лучшими

15 October 2008, 13:47

Багатоликий Інтернет, то корисний, то небезпечний. Що ж робити? Позбавляти дитину можливості перебувати в мережі чи дозволити? 



Поняття безпеки дітей в Інтернеті охоплює питання не лише технічної (віруси та спам), але й матеріальної, психологічної, соціальної та навіть фізичної безпеки неповнолітніх користувачів мережі. За даними ФБР, Україна займає одне з перших місць у світі за темпами росту порушень прав дитини, насилля над дітьми та дитячої експлуатації з використанням Інтернет-мережі. 



Вчителі ЗОШ міста взяли участь у відкритому уроці «Безпечний Інтернет» у місті Києві. Скориставшись нагодою, представники нашого міста встановили корисні зв’язки і це дозволило організувати участь команди ЗОШ №9 у складі Бузажи Віктора, Прокопчука Вадима, Літвінова Артема, Іуса Андрія, Білецької Наталії, Вернигори Галини, Нюкало Катерини, Плющ Світлани, Лібеги Марини у спартакіаді під гаслом «Спорт заради безпеки дітей в Інтернеті» (м. Житомир), - повідомляє офіційний  сайт Новограда-Волинського 

Учасники акції ставились дуже доброзичливо один до одного, підтримували і підбадьорювали команди суперників у всіх і інтелектуальних, і спортивних, і жартівливих конкурсах. Після цікавих та веселих спортивних змагань командам запропонували брейк-каву, щоб відновити свої сили, адже попереду був інтелектуальний тур, в якому потрібно було сформулювати правила поведінки дітей в Інтернеті і пояснити їх. Поки журі переглядало результати, всі мали змогу прогулятися гідропарком, покататися на каруселях, пройтися берегами Тетерева. Потім була екскурсія містом, відвідування музею природи та музею космонавтики ім. С.Корольова. 

А результатом інтелектуально-розважальної програми цілого комплексу заходів, стало визначення найкращої команди Спартакіади «Спорт заради безпеки дітей в Інтернеті». Переможцями серед 10 команд було визначено команду саме з Новограда-Волинського. Команда ЗОШ №9 отримала грамоту за І місце у Всеукраїнській акції і приз для школи. 

 

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі