Політика

ЗВЕРНЕННЯ Житомирської обласної організації Єдиного Центру

26 December 2008, 15:58

- до голови Житомирської  обласної державної  адміністрації

- до голови Житомирської обласної  ради

- до голів районних державних адміністрацій, голів міських, районних, селищних та сільських рад

 

Україна сьогодні перебуває в стані політичної, економічної та фінансової кризи. Ми наближаємось до 2009 року без чіткого плану антикризових дій та злагодженої роботи всіх гілок влади. Верховною Радою приймаються окремі законопроекти, які не впливають кардинально на зміну ситуації в державі.

 

Житомирщина вже зіштовхнулась з збільшенням безробіття, зростанням заборгованості по заробітній платі, зниженням рівня життя житомирян, з проблемами погашення банківських кредитів та згортання діяльності підприємств.  Подолання проблем потребує спільного об’єднання зусиль всіх мешканців Житомирщини.

 

Єдиний Центр підтримує створення Житомирською обласною державною адміністрацією «Антикризової ради», а також закликає створити «Антикризові ради» в кожному районі та місті Житомирської області.

 

Звертаємо окремо увагу, що до складу «Антикризової ради» мають увійти, крім представників місцевої влади, представники бюджетоутворюючих підприємств, середнього та малого бізнесу, представники банків, вчителі, лікарі, науковці, економісти, громадських організацій та засобів масової інформації.

 

Тобто, «Антикризові ради» повинні об’єднати широке коло фахівців, котрі зможуть виробити в кожній конкретній ситуації на певній території алгоритм вирішення конкретних проблем.

 

Персональний склад «Антикризових рад» та контакти з представниками «Антикризових рад» необхідно оприлюднити через ЗМІ.

 

«Антикризові ради» повинні збиратися не рідше одного разу на тиждень, перелік питань та рішення випрацювані «Антикризовими радами» мають бути відомі суспільству, а також терміни виконання цих рішень та відповідальні особи за їх втілення.

 

Члени Єдиного Центру готові до участі в роботі «Антикризових рад» й переконані, що саме такий підхід допоможе вирішити ряд проблем на місцевому рівні, не чекаючи допомоги від центральних органів влади. 

 

Голова

Житомирської обласної організації

Єдиного Центру                                                                             Геннадій ЗУБКО

 

Прес-служба Житомирської обласної організації Єдиного Центру

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі