Політика

Сьогодні у Житомирі „Батьківщина молода” проведе дострокові вибори з пейнтбольною зброєю

30 June 2007, 07:21

30 червня Житомирська обласна організація «Батьківщина молода» в рамках проведення Чемпіонату України з пейнтболу 2007 року проводитиме акцію «Захисти Батьківщину від політичної спеки!». Захід розпочнеться о 13:00 за адресою: м.Житомир, відкритий спортивний комплекс МУМНС в Житомирській області на вул.. Героїв пожежних.

Загальновідомо, що українські державні мужі настільки захопилися проблемами громадян і так переймаються долею України, що в своєму патріотичному прагненні довели країну до межі політичного кипіння. Замість гарного відпочинку у літню спеку на пляжах і городах наші депутати і чиновники вирішили влаштувати народові справжню спеку!

На сьогодні основні емоції більшості громадян щодо наших «народних» обранців, вочевидь, зведуться до фрази «Щоб їм повилазило!» або «Постріляти всіх їх треба!». Сповідуючи виключно миролюбну ідеологію, ми водночас не можемо ігнорувати бажання наших співгромадян і залишатись осторонь даної проблеми. Тому ми вирішили поєднати пацифістську ідеологію такого чудового виду спорту як пейнтбол і побажання народу.

У відповідь на настійливі прохання простих українців, Житомирська обласна організація «Батьківщина молода» організовує спецакцію з вимірювання рейтингу основних політичних сил на майбутніх перевиборах 30 вересня шляхом опитування громадян, які матимуть змогу «проголосувати» проти тих політичних сил, що їм не до вподоби, поціливши з пейнтбольної зброї у мішені із загальнопізнаваними обличчями лідерів перегонів – Партії регіонів, Блоку Юлії Тимошенко, Народного Союзу Наша Україна, Соціалістичної партії України і Народної самооборони.

Взяти участь в ній зможе кожен бажаючий!

Дана акція носить винятково пацифістський характер і спрямована на те, аби наші обранці зрозуміли, що політика має не лише серйозний, але й гумористичний бік. Гарантуємо, що в ході акції «Захисти Батьківщину від політичної спеки!» жоден політик не постраждає !

Пресс – служба обласної організації БЮТ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі