Політика

Заява голови Житомирської обласної ради Синявської та голови фракції Християнсько-Демократичний Союз в Житомирській обласній раді Долгих

12 July 2007, 18:20

Шановна громадо!

Із 30 вересня – дня дочасних парламентських виборів, оголошених Президентом - почнеться історія відповідальної європейської політики в нашій державі.

Ми усіляко вітаємо створення мегаблоку «Наша Україна – Народна самооборона». Ми переконані, що всі українські демократичні сили повинні припинити політику незгоди і взаємних непорозумінь. Ми всі давно мали об’єднатися заради спільних ідеалів, заможної європейської України і перемоги на виборах.

Ми переймаємося національними інтересами і турбуємося про майбутнє нашої держави. Ми виступаємо за створення на Житомирщині Координаційної ради мегаблоку, за участі керівників усіх обласних організацій партій і сил, що увійшли до блоку.

Така форма роботи дозволить швидко і ефективно на базі мегаблоку реалізовувати президентські ініціативи. Об’єднання наших зусиль в цьому напрямку дозволить демократизувати Україну, вести її європейським шляхом розвитку.

Голова Житомирської обласної ради Ірина Синявська

Голова фракції Християнсько-Демократичний Союз в Житомирській обласній раді Ярослав Долгих

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі