Політика

Шуфрич збирає кошти на депутатський мандат

13 July 2007, 13:38

Люди з МНС вимагають кошти за продовження будівництва найбільшого на Житомирщині інвестиційного проекту «Церсаніт». Про це сьогодні на прес-конференції повідомив лідер БЮТ на Житомирщині Сергій Пашинський

«Сьогодні до мене звернувся однопартієць – голова Новоград-Волинської районної ради Віктор Гончарук. Він розповів про те, що декілька днів тому МНСники встановили в’їзні ворота на будівництво «Церсаніту», - сказав Сергій Пашинський, - причина диверсії в тому, що власники відмовились заплатити добровільну пожертву для відомства Шуфрича».

На думку Сергія Пашинського, це не що інше ніж спроба тиску на підприємство з метою отримати кошти для того, щоб міністр Нестор Шуфрич зібрав необхідну суму для купівлі прохідного місця в списку Партії регіонів.

«Це злочин проти всієї громади області, адже проект «Церсаніт» є найбільшим в області і повинен дати приріст виробництва на Житомирщині більше, ніж за останні 100 років, - зауважив Сергій Пашинський, - тепер під загрозою не лише проект вартістю 120 млн. євро, але й репутація України перед польськими інвесторами, робочі місця, податки до бюджетів всіх рівнів та відродження області».

Лідер БЮТ на Житомирщині сказав, що відтепер бере питання розв’язання проблеми будівництва «Церсаніту» під свій контроль. Він також повідомив, що завдяки діям БЮТу вчора була частково розблоковано ситуацію із роботою Коростишівського щебеневого заводу. Його роботу зупинили штучними методами через нелояльність власника до Партії регіонів.

byut.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі