Влада

Голова Житомирської облради Синявська привезла з Польщі дві інвестиційні пропозиції

12 September 2007, 11:45

Голова Житомирської обласної ради Ірина Синявська привезла дві інвестиційні пропозиції з Міжнародного економічного форуму, який проходив у польському місті Криниця.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облради.

17 Міжнародний економічний форум у Криниці за рівнем проведення та організації світові економічні лідери прирівнюють до Давоського і звозять до Польщі не менш привабливі інвестиційні пропозиції. Так, Житомирщиною всерйоз зацікавились польські аграрії. Вже до кінця вересня потенційні інвестори обіцяють приїхати до Житомира з пакетом пропозицій інвестування аграрного сектору.
„Кредо банк”, який нещодавно відкрився в обласному центрі, має польську фінансову інвестицію і також представлявся на Міжнародному економічному форумі в Криниці. Генеральні представники „Кредо банку” виказали власну зацікавленість у формуванні та організації польських фінансово – інвестиційних потоків на територію Житомирської області. „Можливі напрямки співпраці ми запротоколюємо вже найближчого тижня. Така ініціатива банку дасть змогу впорядкувати існуючі фінансові потоки польського інвестора, а економічна логістика дозволить залучити вигідні області додаткові фінансові ресурси” – відзначила голова обласної ради Ірина Синявська.

Житомир.info     

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі