Суспільство

Першим жителем Новоград-Волинського району, що народився у Новому році, став хлопчик

4 January 2011, 11:47

Уже традиційно, зранку, першого січня, керівництво району та міста вітало матерів, котрі народили діточок у перші хвилини нового року.

Про це повідомляє прес-служба Новоград-Волинської райдержадміністрації.

Привітати молодих мам до пологового відділення завітали перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Сергій Лавренюк, голова Новоград-Волинської районної ради Франц Весельський , начальник відділу у справах сім'ї, молоді і спорту Віктор Дейнека, начальник відділу охорони здрорвʹя Сергій Солодовник, головний лікар міськрайТМО Василь Борис.

Перший хлопчик, що народився у новому році став первісток родини Гуменюків із села Токарів. Новонароджений богатир, вагою 4,270 кг, народився через дві години 20 хвилин після 12-го удару курантів. Породіллю, Галину Віталіївну, керівництво Новоград-Волинського району  щиро та сердечно привітало з першим  новонародженим та вручили цінний подарунок.

Але це не остання дитина, котра народилася у новорічну ніч.  У родини Мельників  із села Киянка о 2:25 народилася малесенька красуня, вагою 2,950 кг. Мама, Людмила Анатоліївна, почуває себе добре, адже це вже третя дитина та перша донечка у сім’ї.

Усього у 2010 році у Новоград-Волинському районі народилося 1205 немовлят. Це на 50 немовлят більше, аніж у 2009 році.

Традиція починати перший день року з привітань народжених у новорічну ніч триває вже не один рік.

Завідуюча пологовим відділенням Новоград-Волинського міськрайТМО Ніна Чумак появі першого хлопчика несказанно рада. Вона каже, якщо першим в Новому році на світ з'являється немовля чоловічої статі – це гарний знак.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі