Суспільство

У Житомирі теплокомуненерго обіцяє завершити всі ремонтні роботи до початку опалювального сезону

27 September 2011, 10:44

КП «Житомиртеплокомуненерго» станом на 26.09.2011 звітує, що 99% котелень і 100% теплових пунктів готові до опалювального сезону. Роботи по підготовці наше підприємство розпочало у квітні і вони виконувались згідно затвердженого плану.

Як повідомили Житомир.info в прес-службі теплокомуненерго, за п’ять місяців виконано багато реконструювань: замінені старі неефективні котли на котельні по вул. Гоголівській, 3 на нові більш потужні, ККД яких складає 94%; проведена модернізація котельні по вул. Київській, 71; замінена теплотраса по вул. Старовільській, яка складає 154 метри, та теплотраса по вул. Л. Українки, 40, де проклали нові труби з пінополіуретановою ізоляцією.

Відремонтовано і продовжуються роботи на котельні по вул. Жукова, 31, яка раніше належала КЕЧ. Також ведуться ремонтні роботи на котельні по вул. Лисенка, 6, які будуть завершені вчасно. Відремонтовано конвективну частину найпотужнішого котла КВГМ 50 по вул. Жуйка, 12 РК № 6.

Крім того, 24 червня відбулось урочисте відкриття котельні по вул. Вітрука, 10. Котельня оснащена трьома котлами «YGNIS GULLOT LRR 54» французького виробництва, потужністю 4 МВт кожний та 12 новими сучасними насосами, потужністю 17 кВт, які зможуть забезпечувати якісну безперебійну подачу теплоносія та гарячої води в помешкання споживачів району. Загальна потужність котельні 12,5 МВт/год.

Також на підприємстві в метрологічній службі введена в експлуатацію матеріально-технічна база контрольно-повірочного пункту по вул. Московській, 48, а з 1 серпня 2011 р. на КП «ЖТКЕ» почала діяти багатоканальна телефонна лінія (тел. 554-000) call-центру.

Усі заплановані роботи із заміни котлів та ремонту тепломереж до початку опалювального сезону будуть виконані на 100%

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі