19 April 2024, 00:34 Житомир: °C
Марина Шведюк
Філолог

Коли емоції вщухли, ними сміло можна поділитись

#тіщовражають

 

Передмова: Соціально-освітній проект «Ті, що надихають» присвячений до 20-річного ювілею ТСН каналу 1+1 – це серія мотивувальних публічних виступів в українських вишах. Головна мета проекту- підтримати українську молодь, розповісти, що за кожною історією успіху стоїть довгий тернистий шлях, дати настанови та порадити як прийти до своєї мети.

Так,  26 жовтня Житомир став другим містом, яке відвідали відомі гості. Ведуча ТСН Наталія Мосейчук, кореспондент Наталя Фібріг, успішний бізнесмен Максим Бахматов, та паралімпієць Андрій Демчук – спортсмен, який здобув золото XV літніх Паралімпійських ігор-2016 у фехтуванні на шаблях серед спортсменів-візочників, що проходили у Ріо-де-Жанейро.

Знаєте, хто б і  щоб не говорив, але їх варто було почути і побачити. Стільки приємних емоцій, нових знань і просто найкращих вражень, які лишаться у памяті. Неймовірна сила волі, впертість характеру, знаки долі, життєва мудрість, просто безмежна жага до здійснення своєї мрії – малий перелік того, про що вдалося почути на зустрічі. Багато присутніх, я впевнена, візьмуть для себе окремі уроки із життя людей, які стали успішними і зайняли певну нішу в нашому суспільстві. Кожного слухаєш із захватом, розумієш, що все під силу кожному з нас, який би важкий не був час і які б політики не керували країною. Адже як зазначила Наталія Мосейчук: «За кожним злетом буде падіння і навпаки».

Такі заходи корисні не лише студентам. Як на мене, то було настільки цікаво, що такі речі можуть змінити кожного. Можливо хтось заблукав чи зійшов з доленосної доріжки, то після мотивуючих виступів, зможе зупинитися, оцінити пройдений етап і таки виправити свій шлях – стати на стежку, яка веде до перемоги.

Ще хочеться сказати про естетичне задоволення від картинки, яка у прямому сенсі зійшла з екранів телевізорів. Це просто сама вишуканість, досконалість і неймовірна простота, що віяла від усіх спікерів під час зустрічі.