29 March 2024, 10:28 Житомир: °C
Roland Mikiani
Інформаційник, фахівець з контр-пропаганди, тех.редактор проекту "Історична правда"

М'ЯКА СИЛА Путіна

ПУТИН И ЕГО КОМАНДА

Ось вже почався другий рік, як притомна частина українського суспільства добре зрозуміла які трагічні наслідки мала така патологічна неуважність українців, повне нехтування, не звертання уваги на те, що, по перше - а що саме транслюється в інформаційному просторі і чи можна це транслювати; по друге - а хто такі ті або інші експерти, який ідеологічний вантаж вони передають в свідомість і так слабких прямо скажемо совкових мешканців Південо-Сходу країни і чи можна таке допускати.  
І проявлялось все це в надпотужні агресії путінського спеціального зомбувального телелайна в укрТБ, і, масованих виступах Корнілова, Колесніченко, Затуліна, Вітренко, Симоненко, Бондаренко, і т.д. в різних етерах на укрТБ та укрРадіо.

Цього ні в якому разі не можна було робити, бо путінська телепродукція і виступи путінських ідеологично-інформаційних диверсантів призвело до того, що мільйони громадян України, назвемо їх "пасивні совки" стали перетворюватися в активних сепаратистів, бо вся ця інфо-ідеологична навала була зроблена для перемикання пасивного совка з україноцентричності на росіяцентричність і саме в советско-рожевому контексті сприйняття Росії, адже зомбування направлено було на совків.  

І тепер ви вже розумієте, що Кремль дуже потужно працює як в "СНД" так і в ЄС для створення різного роду агентури, особливо інформаційно-ідеологичної.

А тепер про Грузію. 1мінус1 показав мерзений брехливий пасквіль проти одного відомого антисовєтського героя з Грузії, якого призначено на посаду Голови ОоДА. Багато ніби притомних українців чомусь почали писати, що мовляв А ОСЬ В ГРУЗІЇ ЛЮДИ КАЖУТЬ ЩО МІХО ТАКИЙ, СЯКИЙ. ЕЛІТАРНА КОРУПЦІЯ, САДЖАВ НІЗАЩО, БІЗНЕСИ ЗАБИРАВ і прочий бред НТВ. І виникає питання, панове, коли ви знаєте які системні, кардинальні антисовєтські зміни зробив той Міхо, то як ви можете потім повторювати якесь пропагандистсько-гипнозувальне інфолайно?

Моєму другу Вахтангу Кіпіані довелось написати чудовий короткий ЮзерМануал для українців, які ніяк не хочуть почати розбиратися ХУ ІЗ ХУ навколо, але запекло вірять спецбайкам з Кремля які розповсюджуються інфо-ідеологичною агентурою Москви в Грузії і яка призводить до перемоги проросійського кандидата на виборах, точно як в Україні.
Українці розуміють і знають як путінська інфоагентура діє в Україні, але чомусь не припускать таке саме в Грузії. І ось вам вже бронебійний ЮзерМанул про Інформаційно-Ідеологичну агентуру путінської РФ в постСаакашвілівській Грузії. Будь ласка, активно користуйтесь цим.
 

Пророссийские неправительственные организации в Грузии - исследование
В мае 2015 года, перед Рижским саммитом "Восточного партнерства", состоялись две конференции, на которой собрались представители международных СМИ и НПО, и обсудили пути борьбы с российской пропагандой. В ходе конференции представители всех стран говорили об активизации российской "мягкой силы" и отмечали, что российская власть в качестве главного оружия использует местные СМИ и НПО.


Грузинские СМИ на службе российских интересов - исследование
В Грузии проведено исследование о "Мягкой силе" России и ее влиянии на грузинский неправительственный сектор и СМИ. Авторами исследования являются Тазо Купреишвили и Ната Дзвелишвили. В исследовании довольно детально описываются пророссийские организации, их деятельность, деятельность их руководителей. "Грузия Online" привел обзор пророссийского неправительственного сектора согласно исследованию. Сейчас предлагаем читателям ту часть исследования, которая посвящена пророссийским и проводящим пророссийскую политику СМИ.

P.S. Як кажуть на ФБуку РЕПОСТ ВІТАЄЦЦЯ