26 April 2024, 04:05 Житомир: °C
Roland Mikiani
Інформаційник, фахівець з контр-пропаганди, тех.редактор проекту "Історична правда"

про неВИБІР...

Совкові, корумповані, через дупу лівою рукою зроблені, анти-здоровоглуздні виборчі скриньки, які я лагодив (щоб бодай довезти їх до Коростеня) ще в 2004 в Народичах, які розвалюються "на ходу" і тому скріплені скотчем, скриньки, які міг придумати лише "великий конструкторський мозК" якогось психа з "Гуйви", а головне, скриньки, які за "відкати" і через тотальну корупцію від пологового будинку до цвинтаря могли бути прийняті технічною комісією ЦВК, тобто держави Україна, ось ці ганебні і саморуйнуючи скриньки є символом всіх т.з. виборів, які проходять в державі з 1991 і по цей час. І люди ж це бачать, таку вибачте "хорошу технічну естетику" головної політичної події держави, виборів. Дивно, що взагалі хтось приходить на вибори, на цей "фестиваль" антиЕстетики і технічного антиСвіту.

про неВИБІР...

Телеканали передають, що дуже низка явка на вибори другого туру. І що здебільшого з тих небагатьох, хто приходить на дільниці, це громадяни похилого віку. Маю цілком зрозумілу і логічну "розшифровку".

З 1991 по 2015 рік держава живе в політичному режими, який дуже зручний для Олігархата Вульгаріс- "Головні гравці електорального поля - це БАБУСІ-ДІДУСІ-ПЕНСІОНЕРИ-БЮДЖЕТНИКИ-ПРОЛЕТАРІАТ, це наші переможні легіоні. А для проформи ми іноді кидатимемо пластикову кістку з псевдоароматом СТУДЕНТАМ-ЧПшникам-Середнімбізнесменам".

Тому жоден з "ЖИРНИХ" кандидатів не посмів перестати бути кандидатом ось такого типу - "ГОЛОСУЙТЕ ЗА МЕНЕ, Я ХОДЯЧИЙ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД, ЖКГ, БЮДЖЕТНИКАМ-ЗАРПЛАТУ-ДАТЕЛЬ", і стати кандидатом ось такого типу - "ГОЛОСУЙТЕ ЗА МЕНЕ, Я ВСІ ЗУСИЛЛЯ НАПРАВЛЮ НА МОЛОДЬ, СЕРЕДНІЙ БІЗНЕС, НА ЧЕСНИЙ КАПІТАЛІЗМ, НА ЦІННОСТІ БУРЖУАЗНОГО СВІТУ, ТОГО СВІТУ, ЯКИЙ ПОРОДЖУЄ ТАКІ СМАЧНІ І ПРИВАБЛИВІ КУЛЬТУРОЛОГІЧНО-ТОВАРНО-КОМФОРТНОЖИТТЕВО-ПОСЛУГНІ ФІЗИЧНО-ПСИХОЛОГІЧНІ "ГАДЖЕТИ"".
Тобто жоден з "Великих" кандидатів в країні, де перемогла Буржуазно-Національно-Молода Революція гідності, не посмів стати кандидатом Буржуазно-Національного, ІстинноЄвроЦіннісного і Молодого електорату.
Всі "жирні" кандидати юзають наскрізь прогнилий, але досі вертикально стоячий політ-технологічний "Едем", який стоїть вертикально лише тому, що на ньому дуже багато товстих шарів дешевої, поганої, неандертальської політичної фарби, лише запах тієї фарби приємний, як від наддешевих китайських товарів з пластику ЗА 10 ГРИВЕНЬ, які цей електорат тоннами скуповує на наасфальтових-нагазетних базарах для бідних.

Власне, у мене все.