26 April 2024, 16:48 Житомир: °C
Roland Mikiani
Інформаційник, фахівець з контр-пропаганди, тех.редактор проекту "Історична правда"

Місто - це урбан чи совок, ось в чому питання!

          Автостанція, Житомир. Диво на 115 маршруті                                                            Прага, Чехія. Звичайність нормальних країн світу,

                                                                                                                                                                                   вапна і фарби нема на деревах

Давно хотів проВОЛАТИ про кричущу проблему, жах, 3,14дець, який затримався в незалежні держава Україна на 25 років і тримається досі. І про другий жах, який тримається останні 17 років, хоча планувався лише на кілька років, як перехідна форма.

 

3,14дець ПЕРШИЙ: Вапно і дерева, СОВЕТСКИЙ СОЮЗ. Я не буду багато писати, адже блогер ZTMR все написав ще в 13 році тут тут і тут . Цей жах не повинен більше існувати в Україні, з цим воєнно-трансопртним комунізмом треба закінчити раз і на завжди! Дайош ДЕкомунізацію "Зеленбуду"!

3,14дець ДРУГИЙ: Маршрутки формату совкова путінська Газель-люмпен-гопота. Зрозуміло, що на момент введення такого транспорту - це було тоді єдина можливість швидко вирішити значну потребу в міському транспорті. Але, чорт забирай, ну скільки можна, вже 2016 рік, а у нас ці скотовозки. Рішення просте - відміна мерзотно-паскудно-олігархичного закону про заборону ввезення в Україну авто нижче евро5, дозвіл на євро4, потім відмінити на пів року всі розмитнення на бувши у використанні великі автобуси і наполегливо попросити операторів цього бізнесу завезти ті автобуси і запустити на маршрути, а ці путінські газелі-скотовозки-металобрухт викинути з українських міст.  Ось як повинні виглядати всі міські автобуси в Україні.

Відміна абсурдного сьогодні олігархично-корупційно-драконівського розмитення на легкові авто - це взагалі те, що ще вчора треба було робити.
 

Головам українських міст категорично потрібно об'єднатися задля вирішення цих двох совково-рускомірських проблем. І разом перемогти совєтську практику фарбування дерев вапном і поміняти авто-брухт на нормальні 8-10 річні великі автобуси.
І естетика і культурний розвиток тут теж мається на увазі. Коли нас оточує менше совка, і людські умови пересування, тоді совка меншає в свідомості совків.