25 April 2024, 01:04 Житомир: °C
Наталія Чиж
Лідер ГО "Самопоміч" у Житомирі

Дякую за підтримку “Об’єднання “Самопоміч” на місцевих виборах

 Житомиряни! Дуже вдячна за підтримку команди “Об’єднання “Самопоміч” на цьогорічних місцевих виборах 25 жовтня. Вперше у Житомирській міській та обласній радах будуть представлені фракції нашої політичної сили. У ради прийшла команда волонтерів, яка задовго до виборів почала втілювати у життя важливі соціальні проекти.

Пригадую, як під час зустрічей з виборцями мене запитували, чи будуть діяти ці проекти після виборів. Люди настільки не впевнені у політиках, що показали власне ставлення “ногами”: явка виборців була у Житомирі дуже низька, а на деяких округах сягала 20%. Наша команда однозначно працюватиме й надалі, хіба проект “Кіно просто неба” у зв’язку із погодними умовами переноситься на весну.  

Напередодні і в день виборів ми викривали факти фальсифікацій, підкупу виборців, повідомляли про це правоохоронців. З боку тих людей, які вчиняли правопорушення, чули у свою адресу безглузді звинувачення. Саме вибори і показали справжнє обличчя кандидатів у депутати та мери. Їхня жага до влади свідчить про те, що вони ладні іти на будь-які провокації та брудні технології. Мене запитували, чи будемо ми оскаржувати результати виборів. Так, ми знаємо, що результат сфальсифіковано. Але ми поважаємо думку та позицію житомирян. Якщо їх влаштовує стан справ у місті, підтримують владу, то, певно, тому й проголосували так. Якщо виборці не пішли на вибори, це також їхнє право та думка. Знову ж таки дякую тим, хто прийшов і віддав голос за “Самопоміч”.   

“Об’єднання “Самопоміч” з чистою совістю: ми не займалися брудом, нікого не чіпали. Протягом 1,5 року ми реалізували громадські проекти, яких наразі налічується понад 20. І закликаю небайдужих громадян долучатися до волонтерської діяльності “Об’єднання “Самопоміч”. Ми лише почали набирати обертів і попереду багато роботи!