29 March 2024, 13:26 Житомир: °C
Юрій Огірчук
Політолог, начальник організаційного відділу апарату Житомирської РДА

У Вертокиївці відкрито новий ігровий майданчик

 Щороку, у перший день літа, на території Житомирського району відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії.

1 червня 2017 року по-особливому святково було у Вертокиївці, де пройшла церемонія урочистого відкриття нового ігрового майданчика, встановленого за фінансового та організаційного сприяння ТОВ «Вертокиївка».

Громаду села, батьків та дітей привітали голова райдержадміністрації Сергій Микитюк, сільський голова Валентина Гурківська та ініціатори свята - власник і директор сільськогосподарського підприємства «Вертокиївка» - Наталія Горбачевська та Дмитро Хоменко.

«Щиро вітаю вас із Міжнародним днем  захисту дітей. Цей день нагадує нам про відповідальність перед дітьми. Адже вони потребують нашої щоденної уваги та турботи. Саме від нас залежить, якими вони виростуть та стануть. Саме в дитинстві закладається фундамент їх майбутнього. І ми маємо відповідально відноситися до виховання наших дітей адже саме вони є тими, хто продовжить розбудову успішної та процвітаючої країни», - відзначив у своєму вітальному слові голова райдержадміністрації.

Сергій Михайлович також підкреслив, що райдержадміністрація та органи місцевого самоврядування працюють над тим, щоб створити в Житомирському районі належні умови для розвитку дітей, зокрема розширюється мережа ДНЗ, проводяться реконструкція, капітальний та поточні ремонти загальноосвітніх навчальних закладів, будуються сільські клуби, спортивні майданчики, встановлюються ігрові майданчики.

«Сьогодні  по-особливому приємно у такий день відкривати новий ігровий майданчик у нашій Вертокиївці, встановлений силами місцевого підприємства. Я щиро дякую Наталії Анатоліївні та Дмитру Григоровичу за закуплений та встановлений ігровий майданчик, за соціальну підтримку громади села Вертокиївка. Дякую за те, що робите дітей щасливими», - резюмував С.Микитюк.

За вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, інноваційно-інвестиційну діяльність в районі, дієву участь у розбудові соціальної інфраструктури Вертокиївської територіальної громади та активну благодійну діяльність С. Микитюк вручив засновнику підприємства Наталії Горбачевській подяку райдержадміністрації.

У програмі заходу для малечі та їх батьків були організовані спонсорами свята шоу мильних бульбашок, фокуси та наукова лабораторія, творчі заняття та конкурси, розваги з аніматором, смачне морозиво діткам, мобільна фотостудія тощо.