29 March 2024, 02:59 Житомир: °C
Юрій Огірчук
Політолог, начальник організаційного відділу апарату Житомирської РДА

До кінця року 76% будинків із централізованим теплопостачанням у Житомирському районі буде обладнано лічильниками обліку тепла

У Житомирському районі в 2017 році встановлено 29 будинкових лічильників теплової енергії із 33, що заплановані відповідно до доручення голови ОДА на 2017 рік. Водночас це, із раніше встановленими лічильниками, складає 68,25% від загальної кількості будинків із централізованим теплопостачанням, яких у районі 63. Загалом по області даний показник на 7 листопада був на рівні 48%.

У смт Новогуйвинське наразі вже встановлено 26 лічильників, з них – 10 у минулому році, що становить 100% від потреби.

У смт Озерне у 2017 році встановлено 13 лічильників (з них – 1 за кошти мешканців), у минулому році – 4. До кінця поточного тижня 12 з них після зняття контрольних показників із залученням представників будинку будуть введені в експлуатацію. До кінця року, згідно плану, у селищі буде встановлено ще 5 лічильників.

Про це повідомляє відділ житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Житомирської РДА.

За словами голови райдержадміністрації Сергія Микитюка, доручення голови ОДА Ігоря Гундича з цього питання буде виконано, і  до кінця року в районі буде обладнано лічильниками теплової енергії 76% будинків із централізованим теплопостачанням.