28 March 2024, 19:02 Житомир: °C
Олег Малиновський
Громадський діяч

Кращі боксери Житомира змагалися на чемпіонаті пам'яті Володимира Кирилюка

У Спортивному клубі «Вікторія» відбувся чемпіонат Житомира з боксу серед молоді, юніорів та дорослих. Чемпіонат присвячений пам'яті заслуженого тренера, майстра спорту, чемпіона України, багаторазового переможця міжнародних змагань Володимира Кирилюка.

Його називали живою легендою. Він виховав величезну армію гідних боксерів нашої країни. Володимир Васильович був двічі чемпіоном СРСР серед студентів. За своє життя провів на рингу 207 боїв, з яких 196 виграв. Вісім років був у збірній України, 2 роки - в збірній СРСР, 2 роки в збірній Збройних Сил. І 35 років присвятив тренерській роботі.

У чемпіонаті пам'яті Володимира Кирилюка взяли участь понад 70 учасників з різних спортивних установ Житомира, серед яких «Вікторія», «Колос», «Спартак», «Досконалість», «Андеграунд», «Тайсон» і «Легіон».

Я мав честь бути запрошеним на відкриття змагань та привітати учасників від імені ГО "Спортивна асоціація "Молода сила" та Житомирської федерації бодібілдингу та фітнесу. Як віце-президент Федерації в нашій області спільно з президентом, чемпіоном України та Європи з бодібілдингу Віктором Шумінським я підтримую спорт, незалежно від його напрямку. Адже здоровий спосіб життя, заняття спортом - це виховання здорового майбутнього України. Спортивна асоціація "Молода сила" запрошує до своїх лав усіх, хто вже дружить та бажає дружити зі спортом, хто небайдужий до історії, сьогоденя та майбутнього нашого міста й країни. Разом будемо продовжувати славні справи наших попередників та сучасників.