29 March 2024, 09:11 Житомир: °C
Петр Синельников
Окончил факультет журналистики, долгое время был редактором статей крупнейших электронных СМИ.

Початок «м’якої» капітуляції Кремля

 Початок «м’якої» капітуляції Кремля

У більшості, скоріш  за все, виникне питання, чому взято саме таку тезу. А відповіддю виявиться наступне. Вам не здається, що Росія занадто багато на себе бере? Та й особливо не справляється з тим, що на себе бере! Наприклад: ситуація в Україні, ситуація в Туреччині, Сирії, так і в самій Росії. Завдяки санкціям, які запровадили провідні країни світу стосовно Росії, і героїчній стійкості наших солдат, Путіну не вдалося реалізувати той сценарій, який він хотів. І тому, побачивши крах не тільки своїх планів, але і крах «своєї імперії», Путін намагається налагодити «дружній» діалог із Заходом і Америкою, щоб хоч якось виправити ситуацію.

У той момент, коли Росія продовжує агресію на території України, люди, які очікували від Росії «щасливого» життя, отримали протилежне:

1.                 розпродаж російськими маріонетками надр Донбасу;

2.                 знищення промисловості;

3.                 бідність населення;

4.                 тотальне безробіття;

5.                  рейдерство, бандитизм, грабежі, які витворяють представники "народного ополчення" і братських народів Росії в Луганську і Донецьку.

Та й ті люди, які виїхали в Росію в надії отримати краще, ніж в Україні, тепер шкодують про це, бо їх там не дуже-то і чекають.

А тепер поговоримо про саму Росію. Ну, от скажіть, чи буде нормальний уряд видавати накази про те, щоб знищувати продукти харчування? «У Росії знищують продукти харчування, вироблені в країнах, щодо яких діє продуктове ембарго. При цьому 82,9 мільйона росіян живуть за межею бідності, не в силах купити собі нормальної їжі. 6 серпня 2015 року в Росії вступив в силу президентський указ про знищення так званих «санкційних» продуктів харчування. У той же день російський сегмент Інтернету заповнили фотографії людей, які збирають недодавлені бульдозерами персики, апельсини і сири. Тільки за першу добу дії указу було знищено 320 тонн «санкційної» продукції. У Бєлгороді трактором закопали в землю 10 тон сиру (він був виготовлений та придбаний в Україні), в Ленінградській області таким же чином ліквідували 40 тон персиків і нектаринів. І скажіть, хіба це розумно? Не думаю. Як можна бути такими ідіотами, щоб вже до їжі докопатися? Маразм процвітає! Ах, ну да, ще російський уряд тягне країну до того, щоб повернутися в часи радянського союзу, і вони думають, що прийшовши до цього, їм буде добре. Не думаю. Адже мені здається, що уряд РФ перегне палицю, і тоді населення залишиться без їжі, доступу до Інтернету (бо вже все йде до того, що скоро у них буде жорсткий контроль Рунет, і всі будуть користуватися сайтами які будуть дозволені тільки урядом), та й взагалі позбудеться доступу до самого елементарного.

Населення Росії на межі соціального вибуху! Та й взагалі, на мій розсуд Росія за розумовими здібностями сама відстала країна в світі! Хоча який президент, такий і народ! Але моя всім порада: Прокиньтеся! Почніть аналізувати ситуацію. УВІМКНІТЬ ВИ ВЖЕ СВІЙ МОЗОК! СКІЛЬКИ МОЖНА БУТИ ЗОМБІ?! Якщо ви прокинетеся, то ми можемо зупинити деградацію людства північно - східній частині світу! І тоді перемога буде за нами! І все налагодиться в світі, адже всі біди не від народу Росії, а від їх правителів.