19 March 2024, 08:25 Житомир: °C
Славко Ратинський
...

Вроцлав. Фан зона і вболівальники
Привіт Друзі.
Як я вже писав, сьогодні я у Гданську і за три години маю "мега матч титанів" - Італія-Іспанія. І навіть не знаю, що від нього чекати, бо цьогорічний чемпіонат показує, що передбачити щось нереально, як, наприклад, у випдку Данії і Голандії. Всі були впевнені, що данійці немають шансів проти віцечемпіонів світу 2010. Як виявилось все не так просто. 
Або унилий матч Германії та Португалії. Зрозуміло, що на полі гравців 22, а виграють німці, але ж не так... 1:0, ну що це за рахунок?
Вчора цілий день провів у центрі Вроцлава. До речі, прекрасне місто! Тому покажу фотографії з фанзони у Вроцлаві, бо там дивився вищезгадані матчі.
Зараз я знаходжуся у прес центрі гданського стадіону. Тут купа фоторепортерів, які носяться відразу з чотирма фотопаратами на шиї:) Монстри!
Знаєте, мушу сказати, що дуже радий, що беру участь у такому заході - світового маштабу. Дуже цікаво спостерігати за всією організацією, за роботою іноземних колег, персоналу стадіонів, роботою прес-центрів, фан зон ітд. Отже, я отримав в путівку , яка для мене дуже цінна і приносить задоволення, радість і багато досвіду.
Завтра обіцяю показати репортаж з матчу Італія-Іспанія.
Дякую всім хто мене підтримує і пам'ятає!
До зустрічі, ваш Ратинський!