19 March 2024, 05:32 Житомир: °C
Славко Ратинський
...

Хорватія-Італія 1:1 і димова завіса
Мої вітання!
Сьогодні знаходжуся у Познані. Перше враження від міста - не до кінця підготоване до Євро-чемпіонату. Ось наприклад, як недобудований центральний вокзал, так само, як і стадіон. На стадіоні чітко видно, що він не закінчений, хоча набагато менший за інші стадіони. Добре видно незавершені роботи із облицювання бетонних стін, на парковках щебінь і т.д. Так що не треба нарікати на Україну, що начебто щось ми не встигли. До речі, одна із головних магістралей - із заходу до Варшави - теж недобудована і наполовину перекрита. Фото цього видовища покажу пізніше.

Сьогодні фотографував матч Італія-Хорватія. Чесно, за нікого конкретно не вболівав. але мушу сказати, що хорвати мене порадували - рахунок 1:1 з чемпіоном світу - це результат. Бачу, що хорвати взагалі непогано себе показують на цьогорічному чемпіонаті. Матч був дуже швидкий та активний, кожен боровся виграш з останніх сил. Було багато фолів, контратак та гольових моментів.

Як виявилось не тільки росіяни вміло проносять на стадіон фаєра та активно хуліганять. Хорватські вболівальники в цьому плані теж не відступають, тільки-но ведуть себе культурніше. Під час матчу на поле полетіло 4 фаєри. Навіть доводилося на кілька хвилин затримувати матч бо нічого не було видно.

О! у мене ще одна новина, я залишаюсь в Польщі до 28 червня, на 1\8, 1\4 та півфінал! Тільки от є ще одна проблемка, віза у мене до 25 червня. Тому в суботу іду до українського консульства клопотати про продовження візи. Сподіваюсь все вийде.
Ну, а завтра всі разом вболіватимемо за українську збірну. Сподіваюсь, що нашим щаститиме і надалі.











Ха! Українки і у Познані є :) Приємно

















Головний тренер збірної Хорватії Славен Білич



























































Наш пацан Даріо Срна:)


















С-с-с, боляче.


Дякую за перегляд. Щасти!