20 April 2024, 01:16 Житомир: °C
Борислав Розенблат
Народний депутат України

Час єднатись!

 

Мир в нашій країні почався з війни. З війни, в якій продовжують гинути наші найкращі дочки та сини. Це війна за свободу та незалежність, проти агресії, жадібності та східного авторитаризму. Це війна за нашу країну, за право жити як ми хочемо.

Нам потрібен цей мир, щоб розбудовувати нашу країну. Час вимагає сильних особистостей.

Країна об’єдналась вперше навколо Петра Порошенка під час позачергових виборів президента. Президент обіцяв нову Верховну Раду – ми її зараз обираємо. Суспільство очікує реформ – Президент запропонував програму реформ «2020».

Я гордий, що причетний до сьогоднішніх подій. Для мене вони почались з 1 грудня 2013, коли ми разом з друзями вийшли на Майдан, і були там в найважчі хвилини. Для мене це була боротьба за наші свободи, за право говорити, бути вільним, за можливість будувати нове життя. Ми перемогли.

В перші дні військової агресії на Сході я, як капітан запасу, з’явився у військкоматі. З березня разом з однодумцями я продовжую надавати допомогу нашим воїнам, 95-ці, 30-ці, добровольцям.

Але всі плани змін у Житомирі можливі зі зрушеннями в країні. Ми переможемо у цій війні за мир, без чого неможливий подальший розвиток економіки. Переобрана Верховна Рада буде діяти в національних інтересах, будуючи країну для людей, а не інтересів партій.

Своє особисте завдання у парламенті бачу в тому, щоб очистити державний апарат від корупції та хабарів. Люстрація має полягати не в гучних та пустих політичних заявах, а в практичній роботі по відслідковуванню витрат чиновників, їх зв’язків. А потім у персональних наслідках для них – тоді суспільство бачитиме результат.

Я йду до Верховної Ради з вірою в наше громадянське суспільство, що ми спільно боремось за краще майбутнє нашої країни. Я сподіваюсь на підтримку кожного з вас. Ми всі починаємо жити по-новому!

Закликаю вас голосувати за «Блок Петра Порошенка» та підтримати мене як кандидата в депутати Верховної Ради по 62 виборчому округу. Час єднатись!

Ваш Борислав Розенблат