20 April 2024, 04:03 Житомир: °C
Борислав Розенблат
Народний депутат України

Вітання житомирським прокурорам: не гайте часу, не зловживайте людським терпінням, бо воно вже на межі!

 Шановні працівники прокуратури!

Я хотів би привітати вас з професійним святом, побажати міцного здоров'я вам і вашим близьким, успіхів у нелегкій роботі. 
Але разом з тим я хотів би вам нагадати, що рік тому в Україні почалася Революція гідності. Почалася з того, що на Майдані побили наших дітей. Протягом 97-ми днів, поки тривала революція, ми постійно ставали свідками несправедливості і безчинств, які в нормальній правовій європейській країні просто неприпустимі. Зокрема у Житомирі було більше десяти випадків нападів на активістів, побиття майданівців, підпалів їхніх автівок.
 І сьогодні ми від вас, від нових прокурорів, чекаємо чесних і справедливих розслідувань цих тяжких злочинів. Але складається враження, що ви не поспішаєте розслідувати ці справи, що ви думаєте, наче у вас є багато часу на це. Ні! Не думайте так! Ми вимагаємо до 21 лютого 2015 року розслідувати злочини того режиму і покарання винних! Це ваша робота! 
Я, в свою чергу, готую депутатський запит на обласну прокуратуру і вимагатиму пояснень, чому досі немає результатів. Ми всі хочемо знати правду. Якщо не подіє на обласному рівні, я звернуся в Генеральну Прокуратуру, але винні мають і будуть покарані! Ще раз зі святом і не гайте часу, не зловживайте людським терпінням, бо воно вже на межі!