19 April 2024, 01:44 Житомир: °C
Борислав Розенблат
Народний депутат України

Не вірте тим, хто сидить при владі та розповідає, як вона погано працює.

 Ще раз зі Світлим Святом Пасхи!
Я хотів в цей святий день трошки помріяти... 
Для мене Воскресіння України - основна мета та бажання. Але як цю мрію перетворити в життя? 
Так повелось в нашій милій країні, що ми звикли думати, що хтось повинен щось зробити для нас і за нас. Якщо десь не так, як ми того бажаємо - шукаємо винних. Втім, вважаємо, що в усьому винуваті президент, депутати, губернатор, прокурор, судді, евреї, і т.д .

Але я не про вічне питання - "Хто винуватий?". Я хочу поділитися з вами думками на тему "Щоб я зробив, для того, щоб Україна стала сучасною розвинутою справжньою європейською країною". 
По-перше, я поставив стратегічне питання - "Де сьогодні Україна і де ми хочемо бачити її завтра?"
Друге : Ми повинні оцінити свій потенціал, відповівши на запитання "Де ми зможемо бути лідером в світі, в яких галузях та на яких ринках?"
Третє: "Хто наші справжні друзі та хто наші вороги?"
Після відповіді на ці запитання ми справді можемо рухатись до поставленої мети. 


Насправді, мені боляче дивитись на ті безглузді необдумані кроки, які робить наш уряд... Я два рази, запитував у прем'єра, чи є у нього план. Нажаль, відповідь була розмитою. Я розумію, що сьогодні країна в стані війни, але також розумію, що для декого - це дуже комфортно розповідати про війну, кредити, попередників, корупціонерів і інші негаразди, замість того, щоб рухатися вперед!
Для себе роблю висновок - Ні, нема плану, нема стратегії. Всі, чомусь вирішили і далі змагатися в перегонах "Хто гучніше зробить політичне шоу" та "Хто буде призначений винним у бідах українців?". 


Сьогодні я звертаюсь до Вас, Шановний Народ України. Не слухайте політичних клоунів, які бігають перед телекамерами та верещать про зраджені ідеали майдану. Не звертайте увагу на тих, хто розповідає про боротьбу з корупцією, дивлячись на свій рейтинг. Не вірте тим, хто сидить при владі та розповідає, як вона погано працює!
Шановний народ!!! Настав час, коли ми маємо вірити тим, у кого є стратегічний план, хто готовий взяти на себе повну відповідальність за реформи, за економічне зростання, за майбутнє України. 
Відкиньте ілюзіі та визначайтесь з майбутніми лідерами громадських думок. 
На завершення мого спічу, я відповім за себе:
Я впевнений, що Україна має стати провідною аграрною країною. Всі сили та ресурси ми повинні витратити на енергоефективність. Гроші, які ми отримуємо з МВФ, ми повинні направити на створення нових робочих місць. Наша промисловість повинна працювати на відновлення обороноздатності, машинобудування та створення сучасних технологічних виробництв для обслуговання аграрної галузі. Також маємо шалений потенціал в IT- індустрії. Ми не повинні розпилювати наші скромні ресурси. Кожна копійка повинна бути підзвітна і витрачена з розумом... Україна повинна зробити своє економічне чудо!!! 
Ми, політики, замість політичних шоу повинні створювати закони, щоб країна мала інвестиційну привабливість. Щоб кожна людина, яка бажає створити хоч одне робоче місце, мала гарантіі своїх прав і можливість спокійно працювати і приносити користь собі, суспільству і державі. 
Сьогодні в Верховній Раді вже є певна кількість депутатів, які думають так як і я, і це мене дуже надихає. 
Я вірю, що така держава як Україна вистоїть перед ворогом, зробить потужний крок вперед, побудує свою економічну модель та змусить поважати свій суверенітет!
Закінчу словами прем'єр -міністра Ізраїля, нашої співвітчизниці Голди Мейер: "Хотів би хтось дружити зі слабкою державою Ізраїль? Навряд чи. Ізраїль можна любити, можна ненавидіти, але з ним треба рахуватись..."

З Україною будуть рахуватись тількі тоді, коли ми станемо сильними та незалежними!
З Воскресінням, Друзі!!!